latenstaan

Lekkere drankjes met alcohol

matt-botsford-f_Avw60a09k-unsplash

Lekkere drankjes met alcohol

Iedereen houdt wel van een lekker drankje als ze ergens zijn. Vooral drankjes met alcohol zijn in trek op een festival en bijvoorbeeld in het uitgaansleven. Zo wordt er in overvloed alcohol geschonken en ook gedronken. Alcohol zie je dan ook veel terug in verschillende drankjes en kan het misschien leuk zijn om te zien waar alcohol nou echt in zit. Zo weet bijna iedereen dat er alcohol in bier zit, maar ook in een wijntje zit er alcohol. Daarnaast heb je nog veel mixdrankjes die je kunt maken met sterke drank. Je kunt bijvoorbeeld een vodka mixen met een cola, maar ook een rum mixen met een Fanta. Op dit gebied kun je veel doen en is het ook leuk om te experimenteren met alcohol. Zo kun je de lekkerste dingen maken en kun je ook op het internet kijken naar leuke ideeën hierover. In een club kun je ook veel van deze mixdrankjes kopen en kun je een baco bestellen. Een baco is bijvoorbeeld Bacardi gemixed met een lekkere cola. Ook kun je in de drankjes ijs doen en bijvoorbeeld een citroentje voor meer smaak in het drinken. Op deze manier proef je ook minder de sterke alcohol die erin verwerkt zit. Daarnaast heb je natuurlijk altijd nog de keuze om sterke drank puur te drinken, dit kan soms heel sterk zijn en moet je ermee oppassen.

Drink met mate

Alcohol kun je in principe altijd drinken, maar het is van belang dat je dit met mate doet. Als je dit namelijk te veel doet kan het zijn dat je een alcohol verslaving krijgt. Dit is niet fijn en dit kan echt je leven verwoesten en nare gevolgen hebben voor je gezondheid. Op het internet kun je meer informatie zoeken over alcohol en kun je ook zien wat drinken met mate is. Dit betekend vaak dat je niet te dronken moet worden en niet iedere dag alcohol drinkt.

Afkomen van een alcoholverslaving

Als je verslaafd bent aan alcohol is dit niet goed voor je gezondheid. Daarnaast kost het ook veel geld en raak je veel kostbare tijd kwijt. Zo kun je dingen minder goed doen en draait alles om alcohol, vooral als je een gezin hebt kan dit heel slecht zijn. Het is van belang dat je van je alcoholverslaving af komt en dit kun je doen in eventueel een kliniek. Hier kun je praten met mensen en deze mensen kunnen je goed helpen, zodat jij weer goed door het leven kan.

MEER TE WETEN KOEMN

alcoholverslaving

Afkomen

Effecten